Prodáváme vstupenky online

Novinkou letošního podzimu je online prodej vstupenek na naše akce

Během října jsme spustili novou službu, kterou vám chceme usnadnit nákup vstupenek na naše akce. Nyní je totiž možné zakoupit naše vstupenky online z pohodlí domova.

S kým spolupracujeme?

Online prodej vstupenek nám umožnil prodejní portál GoOut. GoOut je spojením kulturně-informačního média, sociální sítě a systému na prodej vstupenek. Jejich cílem je vybudování globální „on-demand” služby, která uživatelům poskytne kompletní kulturní servis: na GoOut si mohou najít jakoukoliv akci, rovnou zakoupit vstupenky a pozvat svoje kamarády, a to vše buď přes webové stránky, nebo v mobilní aplikaci. (Více o GoOut např. zde)

Jak vstupenky koupit?

Každou akci, na kterou prodáváme vstupenky, lze rozpoznat již v přehledu událostí. Kromě tlačítka detail, se vám nabízí i tlačítko vstupenky. přehled událostí goout

Po kliknutí na tlačítko vstupenky budete přesměrováni přímo na stránku události, kde vám bude k dispozici jednoduchý prodejní formulář. Ve formuláři si vyberete kategorii vstupenek a zvolíte jejich počet. Formulář vám sám vypočítá, kolik bude potřeba za vstupenky zaplatit. Dále vyplníte pár údajů, vyberete platební metodu, podle metody případně doplníte další údaje a potvrdíte.

prodejní formulář goout na webu

Formulář bude mít tuto podobu na všech stránkách událostí, na které je potřeba zakoupit si vstupenky. Vstupenky je také možno zakoupit přímo skrze portál GoOut.net, kde je postup velice podobný. Po zaplacení budete přesměrování a zobrazí se vám podobné informace.

děkujeme za nákup vstupenek goout

Jak mi budou vstupenky doručeny a jak budou vypadat?

Vstupenku pro nás nyní bude představovat QR kód/čárový kód. Ten vám bude doručen na e-mailovou adresu, kterou je potřeba zadat v prodejním formuláři. V případě, že budete vstupenky nakupovat přes portál GoOut.net, najdete svou vstupenku nejen na e-mailu, ale také ve svém uživatelském profilu na tomto portálu.

POZOR: Kód každé vstupenky je unikátní. Pokud si tedy koupíte větší počet vstupenek, budeme ověřovat všechny kódy, které vám byly k příslušnému počtu vstupenek doručeny.

Vstupenka v e-mailu bude vypadat takto:

e-mailová vstupenka goout

Takto doručené vstupenky NENÍ POTŘEBA TISKNOUT. Stačí, když nám ukážete unikátní kód vstupenky na obrazovce jakéhokoli mobilního zařízení. Kdo má radši vstupenku na papíře, klidně ji vytisknout může, ale přimlouváme se, abyste šetřili svůj čas i peníze. Vstupenky k vytištění jsou vám doručeny na e-mail ve formátu .pdf a vypadají např. takto:

vstupenka k tisku goout

Chcete si koupit vstupenku “po staru”?

Pokud patříte k těm, kdo se k nám rádi podívají a jsou zvyklí kupovat si vstupenky na naše akce v Infocentru Třinec, máme pro vás dobrou zprávu: Stále můžete. Stačí, když přijdete jako vždycky v otevírací době a naši kolegové z Infocentra vám vstupenku na jakoukoli naši akci prodají přímo na místě. Nově se vás zeptají na e-mail, na který vám máme vstupenku doručit. Těm, kterým nestačí vstupenka v elektronické podobě v e-mailové schránce, vytisknou pracovníci Infocentra vstupenku, která bude vypadat jako ta na obrázku výše.

Jak se vstupenkou prokázat na akci?

Jak jsme již psali výše, není potřeba si vstupenky tisknout. Stačí, když na akci dorazíte s mobilním zařízením, na kterém nám ukážete unikátní kód vaší vstupenky. Naši zaměstnanci následně svými čtečkami ověří, zda je vaše vstupenka platná a pak už vám nic nebrání, akci si užít.

POZOR: Vstupenky nelze bohužel stornovat, ale mohou být přenosné. Tzn. pokud není vstupenka koupena specificky na jméno a není uvedeno jinak, můžete přeposlat vstupenku někomu, kdo ji využije. Ale pozor, poznáme, pokud se na jednu vstupenku pokusí přijít více lidí. :-)

Nenašli jste odpovědi na své otázky?

Pokud vás v souvislosti s nákupem vstupenek online napadá něco, o čem nepíšeme, doporučujeme skvěle zpracovanou sekci Časté dotazy přímo na portálu GoOut.net. Také nám můžete napsat na e-mail: knihovna@knihovnatrinec.cz, kde se vám budeme snažit odpovědět na vaše otázky také.

Věříme, že bude toto vylepšení způsobu prodeje vstupenek ku prospěchu všem. :-)
Takže už nezbývá nic jiného, než si najít svou akci v sekci události a nakupovat vstupenky online.

Těšíme se na vás a jsme rádi, že jste u toho s námi.
Vaše knihovna