Změny sobotního provozu

Změny sobotního provozu

Milí čtenáři a návštěvníci,

od soboty 22. června 2019 dochází ke změnám služeb sobotního provozu.
Během posledních dvou červnových sobot dojde k omezení služeb v několika provozech naší knihovny. O prázdninách bude v soboty, stejně jako v minulých letech, zavřeno. Změny se tedy týkají soboty 22. června, 29. června 2019 a všech dalších sobot počínaje zářím.

Čeho konkrétně se změny týkají?

V soboty půjčujeme pouze v Knihovně pro dospělé a Knihovně pro děti.

V soboty si nově půjčíte knihy pouze v Knihovně pro dospělé a v Knihovně pro děti. Dveře Mklubu zůstanou v soboty zavřené, ale nebojte, o přístup ke knihovnímu fondu nepřijdete. Knihy a deskové hry z Mklubu vám rády zapůjčí naše kolegyně u výpůjčního pultu v Knihovně pro děti.

Omezení služeb studovny

V soboty bude v provozu od 9 do 16 hod. Knihovna pro dospělé, která bude zajišťovat, mimo standardní výpůjční služby, také služby studovny. Tyto služby však budou v soboty omezeny pouze na provoz veřejného internetu. Reprografické služby (kopírování, skenování, kroužková vazba atd.) vám budou k dispozici pouze v běžné pracovní dny od pondělí do pátku. V případě nutnosti si můžete své dokumenty okopírovat v Infocentru Třinec, které najdete ve vstupní hale knihovny.

Věříme, že navzdory změnám nám zachováte svou přízeň a najdete si k nám cestu i v ony soboty s omezenými službami.
Děkujeme za pochopení.

Vaše knihovna

červen omezení služeb WEB