Hlasování prémiový Večerníček naživo 2019

Prémiový Večerníček naživo 2019

večeníčci 2019 02

Premiérovým Večerníčkem naživo se stává…

Ó, ó, ó, vajíčko!

Každé úterý jsme se o letních prázdninách scházeli v 17 hod. na velké křižovatce v třineckém lesoparku, kde jsme my, knihoherci a kamarádi knihovny, dětem četli a hráli podle knížek. Naším cílem bylo doporučit rodinám s dětmi kvalitní příběhy, které stojí za přečtení.

Tímto vám chceme poděkovat, že jste si během léta našli cestu a chodili se s námi bavit “knihohraním” do třineckého lesoparku. Do nedělní půlnoci probíhalo hlasování, díky kterému jste přímo vy zvolili Večerníček naživo, který si, jakožto prémiový Večerníček naživo, zopakujeme v úterý 27. 8. 2019 tradičně v 17.00.

Hlasování bylo letos těsné. Je vidět, že se vám líbila většina pohádek, za což jsme opravdu rádi. Nicméně – vítěz může být jen jeden. A tak tedy slavnostně vyhlašujeme, že se vítězem letošního knihohereckého léta stává autorské pohádka úžasného autorského kolektivu Ester Staré, Milana Starého, Beáty a Patrika Hlavenkových,… Ó, ó, ó, vajíčko!

I když mohl vyhrát jen jeden z příběhů, pro připomenutí si prohlédněte fotoalba z jednotlivých Večerníčků na našem Facebooku nebo si prohlédněte večerníčkovské Knihy týdne na našem Instagramu. Takhle vypadalo naše léto. A my už se teď nemůžeme dočkat další sezóny.

Děkujeme za vaši přízeň.
Vaši knihoherci