Aktuálně k fungování Knihovny Třinec

Máme pro vás aktuální informace k fungování a provozu Knihovny Třinec

Na provozu a fungování Knihovny Třinec se, bohužel, stále nic nemění a jsme tady pro vás pouze v bezkontaktním režimu. Jak dlouho tento stav bude trvat, nejsme schopni odhadnout a vše bude záležet na tom, ve kterém stupni PES se bude Česká republika nacházet. Platit však bude to, že v 5. stupni bude fungovat bezkontaktní výdej a vracení výpůjček v knihovně na Lidické ulici.
To, že knihovna funguje, mimo jiné znamená:
1) Výpůjčky se nadále automaticky neprodlužují.
2) Zpozdné opět nabíhá – 2 Kč/den na výpůjčku.
Proto, prosíme, zkontrolujte si stav svého čtenářského konta a především, zda máte výpůjčky prodlouženy a do kdy. V případě, že jste prošvihli dobu vrácení, mějte na paměti, že v knihovně na Lidické můžete vracet knihy i mimo otevírací dobu do biblioboxu před hlavním vstupem (náš Knihožrout je otevřen 24/7).
Zpozdné je možné platit také on-line kartou nebo převodem. Aktuální poplatky najdete po přihlášení do katalogu při rozkliknutí Vašeho jméno (sekce Moje poplatky/Dluhy).
Důležité je také to, že připravená objednávka má platnost pouze 48 hodin, pak se automaticky výpůjčky opět vrátí. Je to hlavně proto, aby se knihy z našeho fondu dostaly k co největšímu počtu čtenářů.

Důležité kontakty, odkazy a více informací:
Knihovna pro dospělé: dospeli@knihovnatrinec.cz / 558 999 150
Knihovna pro děti a Mklub: deti@knihovnatrinec.cz / 558 999 120

Fungování knihovny v bezkontaktním režimu: https://knihovnatrinec.cz/2021/01/04/knihovna-bezkontaktne/
Tisk na objednávku: https://knihovnatrinec.cz/2021/01/18/rozsirujeme-bezkontaktni-sluzby/
Pomoc s registrací na očkování proti onemocnění Covid-19: https://knihovnatrinec.cz/2021/01/20/pomahame-seniorum-s-registraci-na-ockovani/Děkujeme za pochopení a těšíme se na návštěvu v prozatím bezkontaktní Knihovně Třinec.