Prázdniny 2019

Přes prázdniny máme otevřeno!

Jediné, co se u nás mění, je otevírací doba.

Abychom mohli i my knihovníci v létě občas vyrazit ven, zkracujeme otevírací dobu. Jak bude prázdninová otevírací doba vypadat, si můžete prohlédnout na obrázku vpravo.

Pokud se do knihovny vydáte v době, kdy bude zavřeno, knihy můžete vracet vhozením do Knihožrouta, kterého najdete v rohu mezi hlavním vstupem a kavárnou.

Děkujeme za pochopení a přejeme krásné léto.

Vaše Knihovna

výpůjční doba prázdniny 2019 WEB
P. S.: I přes léto nás sledujte na facebook nebo instagram.

Ani přes léto se s námi rozhodně nudit nebudete!

Otevírací dobu knihovny na léto sice zkracujeme, ale o co vás ani v létě nepřipravíme, je spousta akcí pro každého. Níže nabízíme alespoň krátké navnazení, na co se můžete během prázdnin v knihovně těšit.

Pro děti a rodiny

Každé úterý od 9. 7. budeme, jako už tradičně, hrát pro rodiny s dětmi v lesoparku celkem 8 Večerníčků na živo, během kterých se společně zalistujeme báječnými knihami. Také pro vaše děti připravujeme program v rámci akce Prázdniny v 3nci.

Pro mladé

Během prázdnin je pro nadšence na srpen připraven Komorní TriCon se zaměřením na LARPy. Aktuální dění v Mklubu sledujte na facebook.

Pro dospělé

Celkem třikrát během prázdnin se můžeme sejít na praktických workshopech souhrnně nazvaných Léto na zahradě Letní řez stromů, Založení bylinkového a trvalkového záhonu, Výroba mýdla a hydrolátu z levandulí, který pro vás připravily naše kolegyně ze Senior Pointu. A protože léto vybízí k tomu, abychom čas trávili i venku, ve spolupráci s třineckou hvězdárnou budeme mít možnost účastnit se akce Pozorování Měsíce a také se společně potkat na akci Pozorování oblohy na Javorovém.

Přehled všech našich letních aktivit, konkrétních termínů a časů můžete najít v sekci události.
akce léto 2019 WEB