MIMOŘÁDNĚ – Pohádkový les 2024

Pohádkový les nápis

POHÁDKOVÝ LES 2024 – MIMOŘÁDNOST

Informace ke konání akce Pohádkový les po dnešní intenzivní bouřce.

Vzhledem k najistému počasí a po událostech dnešního rána, jsme se po domluvě s vedením města Třince rozhodli upravit místo konání Pohádkového lesa, který se tímto okamžikem stává Pohádkovým Třincem. Co to znamená pro návštěvníky?

START

Startovací čára zůstává na stejném místě jako vždy, to je v prostoru před ZŠ a MŠ Koperníkova. Start nepřehlédnete, bude označen tradičním bannerem Pohádkový les. Na startu si můžete vyzvednout hrací kartu, ke které dostanete i novou, aktualizovanou pohádkovou mapu.

TRASA

Aktualizovaná trasa povede centrem města k celkem 7 pohádkovým stanovištím, na kterých se na vás těší např. Popelka, Kočička a Pejsek nebo třeba vodníci. Trasa je vhodná i pro rodiny s kočárky a i po dnešní bouřce zcela průchozí. Ke hracím kartám obdržíte aktualizovanou mapu.
Prosíme – dostavte se na start v čase, který máte rezervován zakoupenými vstupenkami.

Dětské vstupenky vyprodány

Dětské vstupenky na všechny startovní časy jsou již nyní vyprodány.
Na místě bohužel není možné zakoupit další dětské vstupenky. Pohádkovou trasu si můžete projít i tak, ale děti bez vyplněných hracích karet nemohou dostat v cíli odměnu.
Děkujeme za pochopení.

CÍL

Protože byl prostor původního cíle, prostor před Minigolfem v areálu STARS Třinec, poničen bouřkou, bude cílová rovinka přesunuta do prostoru před knihovnou, kde si můžete vyzvednout zaslouženou odměnu nebo se zúčastnit dalších připravených aktivit.
Informace o Pohádkovém lese budeme i nadále průběžně aktualizovat. Nejrychlejší informace najdete na našich sociálních sítích na  facebook a na instagram.

Děkujeme za pochopení.
Vaše Knihovna

Pohádkový les 2024 WEB sponzoři