Odprodej majetku

Odprodej přebytečného majetku – podzim 2024

Na základě pravidel určených směrnicí nazvanou Zásady pro hospodaření s majetkem města, vyjádření inventarizační komise a schválení Rady města (najdete níže) máme v knihovně přebytečný majetek, který už neupotřebíme a proto bychom jej rádi nabídli k odprodeji zájemcům z řad veřejnosti.

Vyjádření inventarizační komise

Na základě fyzické inventury majetku provedené k rozhodnému dni 31.12.2020 navrhujeme mimořádné vyřazení nepotřebného majetku formou převodu na ostatní příspěvkové organizace či odprodejem.

Co?

K odprodeji nabízíme notebooky, počítače, disky, regály, pracovní stoly, automaty na vodu a knihovní vozíky. Přesný seznam, s fotografiemi i s inventárními čísly naleznete v přiložené tabulce pod následujícím odkazem.

Komu a za kolik?

K odprodeji nabízíme majetek fyzickým a právnickým osobám metodou nejvyšší nabídky s tím, že minimální výše nabídky bude ve výši 10 % pořizovací ceny daného kusu majetku.

Kde se majetek nachází?

Všechen nabízený majetek se nachází v budově knihovny na adrese Lidická 541, 739 61 Třinec. 

Jakým způsobem?

Informace

Informace o stavu nabízeného majetku a dalších detailech vám ráda poskytne naše kolegyně Ing. Monika Mrozková na tel.: 602 281 624 nebo na e-mailu ucetni@knihovnatrinec.cz.

Cenové nabídky

  • Cenové nabídky na vybraný majetek, prosím, zasílejte pouze elektronicky na e-mailovou adresu: ucetni@knihovnatrinec.cz.
  • Do předmětu e-mailu napište Cenová nabídka – odprodej přebytečného majetku.
  • V textu e-mailu uveďte, o jaký přesně majetek máte zájem, tzn. název a inventární číslo (Obojí najdete přehledně v tabulce Seznam přebytečného majetku.) a výši vaší nabídky.

Odprodej a předání

  • Majetek, u kterého celková výše nabídky bude do 3 000 Kč, bude předán na základě předávacího protokolu a dokladu o úhradě.
  • Majetek, u kterého celková výše nabídky bude nad 3 000 Kč, bude předán na základě kupní smlouvy.
  • Odprodaný majetek je nutné odvézt si vlastními silami ze sídla knihovny (Lidická 541, 739 61 Třinec).